top of page
WhatsApp Image 2024-06-20 at 17.11.21.jpeg

RECOMANACIONS

EL GARBELL 

La Biblioteca de l'Associació de Mestres Rosa Sensat publica de forma periòdica el butlletí "El Garbell", un recull de recomanacions literàries per a diferents edats, classificades per etapes, des d'infantil a secundària. Una selecció feta amb molt criteri on trobareu llibres d'aquells que fan lectors.

garbell 30.jpg

Consulteu aquí la resta de butlletins

rosa sensat.jpg

Butlletí recomanacions estiu 2024

la invitació a la lectura

Bloc del mestre i bibliotecari Jaume Centelles, amb articles sobre les activitats, notícies, novetats al voltant de la Literatura Infantil i Juvenil (LIJ). Cada any, per Sant Jordi i Nadal, publica una guia de recomanacions literàries agrupades segons l'edat dels lectors: educació infantil, cicle inicial, mitjà i superior. Us recomanem que visiteu també el seu espai de narració de contes, creat durant el temps de confinament.

lectures sant jordi 24.jpg

Cliqueu al Jaume per veure la resta de guies

jaume centelles.jpg

Lectures recomanades Sant Jordi 2024

A LLEGIR!

Bloc a càrrec de la Maria Gajas, professora de Llengua i Literatura a secundària, mediadora en Literatura Infantil i Juvenil i màster en Biblioteca Escolar i Promoció de la Lectura. Comparteix tot el que llegeix, amb ressenyes i recomanacions, tant al seu bloc, com també al seu compte d'Instagram @allegir_lij

a llegir lij.jpg
bottom of page